U Otočcu E-tržnica

Poštovani sugrađani, 

Svjesni smo kako je u ovoj situaciji svima teško. Kao vodstvo grada trudimo se maksimalno olakšati Vam i pomoći gdje god je moguće. Znamo kako je malim proizvođačima teško prodati svoje proizvode u uvjetima kad ne smiju napuštati prebivalište i izlagati na tržnicama. S druge strane, stanovništvu je teže doći do proizvoda. Želja nam je pomoći i jednima i drugima. Cilj nam je u ovoj novonastaloj situaciji omogućiti građanima naručivanje hrane i ostalih potrepština s dostavom na kućni prag te također pomoći lokalnim proizvođačima da opstanu u ovoj specifičnoj i teškoj situaciji.

Pozivamo sve male proizvođače hrane - povrća, voća, jaja, mlijeka i mliječnih proizvoda - da se uključe u rad InfoCOR aplikacije na WEB stranici grada i u modulu e-Tržnica oglase svoje proizvode i usluge te da nam putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  dostave sve potrebne podatke OPG-a kako bi Vaše proizvode uključili u ponudu e-Tržnice Grada Otočca koja će biti dostupna širokom krugu kupaca.

U nastavku je poveznica putem koje se možete registrirati i vidjeti ponudu e- Tržnice Grada Otočca i obaviti kupnju te na taj način zadovoljiti svoje potrebe i podržati svoje sugrađane i njih rad.

Link: http://www.info-cor.com/Home/Oglasnik?pid=cdead53a-8394-4dcd-8ccf-a2c846df7b3f

Pročitaj više:

https://www.otocac.hr/novost/u-otoccu-e-trznica-1099