Poziv na seminar

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira Seminar tradicijske glazbe i plesa dinarskog područja namijenjen voditeljima i članovima folklornih skupina, društava i udruga koji će 18. i 19. ožujka 2017. biti održan u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu.

Ovogodišnji seminar tradicijske glazbe i plesa fokusirat će se na tradicije dinarskog područja. Dvodnevni seminar će obuhvatiti odabranu folklornu građu dinarske zone primjerenu sudionicima. Svrha seminara je na primjerima lokalne plesne i glazbene baštine upoznati sadašnje i buduće voditelje folklornih skupina te pjevače i plesače s mogućnostima predstavljanja folklora na sceni kao i s mogućnostima rada s folklornim skupinama. Voditelji seminara su dr.sc. Joško Ćaleta i prof. Vidoslav Bagur.

Prijave za seminar otvorene su do 1. ožujka. Predviđena je prijava najviše 5 polaznika po jednom društvu, skupini ili udruzi. Svaki prijavljeni polaznik prije početka seminara uplaćuje kotizaciju u iznosu od sto kuna, a najkasnije do 1. ožujka 2017. Detaljan program seminara, prijavnicu i upute za prijavu i uplatu kotizacije moguće je preuzeti na http://www.gpou-otocac.hr/
Ovjerene i popunjene prijavnice sa potvrdom o uplati kotizacije šalju se na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 1. ožujka 2017.

 

newsletter

 

Primajte svakodnevne novosti i obavijesti putem email-a.