Edukativna radionica ONLINE (društvene mreže)

Temeljem Javnog poziva za kandidiranje programa / projekta za potpore na turistički nerazvijenim područjima, Turističkoj zajednici Grada Otočca odobrena su bespovratna sredstva sa strane Hrvatske turističke zajednice.

Sredstva su odobrena za program:„ Strukovno usavršavanje i treninzi za nositelje turističke ponude i davatelje usluga“ – edukativna radionica ONLINE (društvene mreže).

Internet marketing danas je neophodan alat marketinško djelovanja, posebno kada je u pitanju brendiranje turističke destinacije. Potrebno je uložiti puno truda, kreativnosti i volje, ali najvažnije da se društvene mreže prepoznaju kao odličan kanal za promociju našeg turizma i da se što prije krene u akciju na društvenim mrežama.

Stoga Vas pozivamo na edukativnu radionicu koja će se održati 29.09.2017. (petak) s početkom u 10,00 h u prostoru maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog Učilišta, Trg dr. Dražena Bobinca 2

Predavač Ilija Brajković je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih šest godina se aktivno posvetio društvenim mrežama. Danas partner u digitalnoj agenciji Kontra gdje vodi odnose s klijentima i fanovima. Radio kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje je upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta. Nakon toga, radio s velikim klijentima poput Microsofta Hrvatska, Turističke zajednice Grada Zagreba, Suzukija i Renaulta. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima.

newsletter

 

Primajte svakodnevne novosti i obavijesti putem email-a.

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA