Bez granica

Umjetnička udruga Živi Atelje DK iz Zagreba u partnerstvu s OU Podum 1. rujna u 19 sati u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac gostovat će s izložbom Bez granica – integracija umjetnosti – umjetnost integracije.

Projekt umjetničke suradnje Živog Ateljea povezuje ljude kojima je Hrvatska dom i one koji žele da im Hrvatska postane dom. Izložba umjetničkog projekta Bez granica pokrenutog 2015. godine rezultat je zajedničkog truda u suočavanju s pitanjima identiteta i s ciljem poticanja kulturne razmjene i razumijevanja između ljudi različitih kultura. Izložba će predstaviti umjetnička djela nastala na radionici na kojoj je upotrebljavana tehnika kineskog kaligrafskog slikanja tušem na rižinom papiru.

Izložba će biti popraćena i besplatnom radionicom koja će se 2. rujna u 15 sati održati u Gackom pučkom otvorenom učilištu, a na kojoj će sudionici imati priliku razmijeniti svoja stvaralačka iskustva te će pod vodstvom mentorice Ive Valentić moći naučiti nešto više o tehnici kineskog kaligrafskog slikanja tušem na rižinom papiru. Zbog ograničenog broja sudionika poželjno je prijaviti se mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  uz ostavljanje osnovnih podataka (ime, prezime, kontakt).